om bolaget

Med en affärsidé om att få fler organisationer att utvecklas hållbart startade Wång HR & Hållbarhetsbyrå

2020 startade bolaget småskaligt med att förverkliga entreprenörsdrömmar om att investera i startups som bidrar till Agenda 2023 globala hållbarhetsmål. Ett steg som resulterade i flera nomineringar för ett innovativt hållbarhetsarbete. 2023 integrerades HR & Ledarskapsutveckling som ledstjärna i bolaget med värdeskapande organisationsutveckling för att få människor och organisationer att utvecklas hållbart.

Anna wångmar

Som organisationskonsult brinner jag för frågor relaterade till affärsutveckling, företagskultur och ledarskap

Jag, Anna har 20 års erfarenhet av att arbeta med HR inom industri, livsmedel, energibranschen och detaljhandel

Med mig har jag även en företagarbakgrund som affärsområdeschef, startat egna bolag och styrelsearbete. Jag har en beteendevetenskaplig utbildning inriktning organisationspsykologi, management och juridik.

Min främsta drivkraft är att få bidra och göra skillnad för organisationer, team och hos individer. Jag har lång chefserfarenhet från företagsledande nivå samt erfarenhet av att arbeta med förändrings- & ledarutveckling såväl nationellt som internationellt. Jag är ICF certifierad coach, certifierad i styrelsearbete samt i olika ledarskapsutvecklingsverktyg.

Som organisationskonsult brinner jag för frågor relaterade till affärsutveckling, företagskultur och ledarskap. Med min egen HR & Hållbarhetsbyrå kan jag bidra till att ännu fler ledare och organisationer skapar hållbara avtryck.

Denna webbplats använder cookies

Läs vår integritetspolicy här