Med 20 års erfarenhet av att arbeta med HR, förändringsarbete, organisationsutveckling & ledarutveckling kan vi hjälpa dig med ditt företags utvecklingsarbete

organisationsutveckling

Vill du investera i organisationsutveckling som gör skillnad på sista raden?

Med ett holistiskt tillvägagångssätt arbetar jag med att få full utväxling på din organisations potential. En effektiv förändringsledning med verktyg som hjälper er att leda människor genom förändring.

Med min hjälp så jobbar vi med att säkerställa att ni har en konkurrenskraftig organisation och företagskultur som ökar era möjligheter att vara en framgångsrik och hållbar aktör.

Exempel på områden vi kan hjälpa till med:

–  Förändringsstöd & ledning
–  Kommunikation & Facilitering
–  Krishantering
–  Kultur & Värderingsarbete
–  Förvärv & Integrationsarbete
–  Hållbarhetsfrågor

HR interim

Behöver din organisation en senior interim HR chef?

Som HR interim konsult kan jag stötta din verksamhet när ert företag snabbt behöver tillsätta en senior HR nyckelposition tillfälligt.
Jag kommer in med kundfokus, energi, handlingskraftighet och skapar resultat tillsammans med era medarbetare. Med erfarenhet från olika branscher och många års HR & chefserfarenhet har jag en god förståelse och kan snabbt hjälpa dig i olika företagsledningsfrågor, strategiarbeten och HR-chefsfrågor.

Projektuppdrag, HR organisationskartläggningar är en även produkt jag erbjuder för att ge din organisation förslag till utvecklingsåtgärder.

vad säger kunderna?

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

– Amanda

Individ, grupp & ledarskapsutveckling

Som organisationsutvecklare hjälper jag er att träna och utveckla ledarskapet i er organisation

Med en organisation som aktivt tränar medarbetarskap, förmågor, ledarskap, värderingar, beslutsfattande och effektiv företagsledning stärker ni er att agera konkurrenskraftigt. 

Hur kan ert human kapital bli en av era starkaste affärstillgångar?

Mina kunduppdrag skräddarsys, exempel på områden ser du längre ner.

Grupp & Ledningsgruppsutveckling

Jag leder grupp- & ledningsgrupputveckling där vi förenar era utmaningar i vardagen, affärsbehov med modeller och verktyg som har både vetenskaplig och praktisk förankring.

Coachning & personlig utveckling

Ett designat upplägg för att fokusera på att utveckla din fulla potential som ledare och som människa. Vi bygger ditt personliga ledarskap, motståndskraft och stärker medveten närvaro. Så du kan leda dig själv och andra med tydlighet, intention och mod. Som ICF certifierad coach erbjuder jag katalyserande coachning.

Workshops & Facilitering & föreläsningar

Jag fokuserar med din organisation på de teman som är värdeskapande och kompetenshöjande hos er. Inspiration på case: Det kommunikativa ledarskapet, Situationsanpassat ledarskap, Arbetsmiljö & Hälsa, Medarbetarskap, Kundfokus, Hållbart ledarskap, Krishantering, Förändringsarbete, Mångfald och inkludering.

Ledarskapsträning i olika faser

Jag erbjuder chefsstöd till enskilda erfarna eller nya chefer. Du får ett program för dig med det just du behöver för att axla olika ansvarsområden: ex företagsledning, personligt ledarskap, arbetsmiljöansvar, förhandling och personalansvar. Jag agerar även samtalspartner i krishantering, avlastande samtal och konflikthantering.

hållbarhetsutveckling

Vi investerar i företag och erbjuder affärsutveckling för hållbara företag

Jag fokuserar på ett strategiskt HR & Hållbarhetsarbete där er organisation synliggör hållbart agerande för era medarbetare, investerare, styrelse, kunder, samhälle och lagstiftning. Här erbjuder jag kartläggning, analys och åtgärdsplan för er affärsstrategi, HR nyckeltal samt Hållbarhetsrapportering.

Mätbar rapportering exempelvis utifrån ert arbetsmiljöarbete, hälsoåtgärder, attraktiv arbetsgivare, sjukfrånvaro och socialt ansvarstagande. Vi har utbildning inom CSRD & ESRS samt Sustainable Development Goals (SDG) och  Inner Development Goals (IDG)  och integrerar det i tjänsten hållbar utvecklingsarbete.

Vi erbjuder affärsutveckling nischad till Foodtechbolag, då deras innovationskraft ofta accelererar en global omställning som utvecklar miljö, social och ekonomisk hållbarhet.

Vill ditt företag redovisa mätbara resultat?

Denna webbplats använder cookies

Läs vår integritetspolicy här